Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Spruit-Kiemgroente Sla Crisp ca

Spruit-Kiemgroente Sla Crisp ca

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Spruit-Kiemgroente Sla Crisp ca groeit Hele jaar. Deze Sla wordt maximaal 6 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Spruit-Kiemgroente Sla Crisp ca

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdHele jaar
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de Spruit-Kiemgroente Sla Crisp ca

Spruit-Kiemgroente Sla Crisp ca. is een heerlijke en gezonde toevoeging aan jouw maaltijden. Deze spruit-kiemgroente biedt niet alleen een knapperige textuur, maar zit ook boordevol voedingsstoffen. Met onze Spruit-Kiemgroente Sla Crisp ca. kun je eenvoudig jouw salades, sandwiches en wraps verrijken. Deze spruit-kiemgroente voegt een frisse en levendige smaak toe aan jouw gerechten. Daarnaast is het ook nog eens een uitstekende bron van vitamines en mineralen, zoals vitamine A, vitamine C en ijzer. Om te zorgen voor optimale versheid en veiligheid is het belangrijk om de spruit-kiemgroente altijd goed te wassen voor gebruik. Helaas zijn kiemgroenten vatbaar voor E.coli-besmetting, een gevaarlijke bacterie. Daarom raden we aan om ze niet te lang te bewaren. Na het oogsten kun je ze slechts enkele dagen in de koelkast bewaren. Op deze manier kun je optimaal genieten van de heerlijke smaak en voedingswaarde van Spruit-Kiemgroente Sla Crisp ca. Ontdek nu de veelzijdigheid en gezondheidsvoordelen van Spruit-Kiemgroente Sla Crisp ca. en voeg een nieuwe dimensie toe aan jouw maaltijden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Spruit-Kiemgroente Sla Crisp ca

De Spruit-Kiemgroente Sla Crisp ca kan je Hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter.

De Spruit-Kiemgroente Sla Crisp ca bloeit Hele jaar. 

De Spruit-Kiemgroente Sla Crisp ca is Sla. Heerlijk om mee te koken.

De Spruit-Kiemgroente Sla Crisp ca kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Spruit-Kiemgroente Sla Crisp ca groeit maximaal tot 6 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Spruit-Kiemgroente Sla Crisp ca vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.