Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Tuinkers gewone Maxi-Pack

Sluis Garden Tuinkers gewone Maxi-Pack

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Tuinkers gewone Maxi-Pack groeit Jaarrond. Deze Tuinkers wordt maximaal 15 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Tuinkers gewone Maxi-Pack

Aantal in verpakking100000 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Tuinkers gewone Maxi-Pack

De Sluis Garden Tuinkers gewone Maxi-Pack is een geweldige toevoeging aan elke tuin of binnenshuis kweekruimte. Deze tuinkers kan het hele jaar door binnenshuis worden gezaaid en van april tot en met oktober buiten in de vollegrond. Het kiemen van de tuinkers gaat snel en zeer gemakkelijk. Je kunt de zaden zaaien op potgrond of watten in huis, of direct in de vollegrond op regels met een afstand van 10 cm tussen de regels. Zaai regelmatig kleine hoeveelheden, zodat je voortdurend kunt oogsten. De Sluis Garden Tuinkers gewone Maxi-Pack is niet alleen lekker, maar ook leerzaam, vooral voor kinderen. Op school kun je bijvoorbeeld de kiemkrachttest doen. Zaai 100 zaden uit en bereken het percentage van de zaden dat ontkiemt. Je juf of meester kan je hierbij helpen. Een ander leuk idee is om je naam of voorletter op de potgrond of watten te zaaien en snel resultaat te zien. Houd er wel rekening mee dat je naam al snel naar de kapper moet, want deze tuinkers groeit snel! Geniet van de heerlijke smaak van de tuinkers op salades of als garnering op bijvoorbeeld een sneetje brood met kaas.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Tuinkers gewone Maxi-Pack

De Sluis Garden Tuinkers gewone Maxi-Pack kan je Jaarrond zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Tuinkers gewone Maxi-Pack bloeit Nvt. 

De Sluis Garden Tuinkers gewone Maxi-Pack is Tuinkers. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Tuinkers gewone Maxi-Pack kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Tuinkers gewone Maxi-Pack groeit maximaal tot 15 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Tuinkers gewone Maxi-Pack vind je 100000 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.