Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Microgreens, Mizuna

Buzzy® Microgreens, Mizuna

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Microgreens, Mizuna groeit 1 à 3 weken. Deze Kool wordt maximaal 15 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Microgreens, Mizuna

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdgeen bloemen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy® Microgreens, Mizuna

De Buzzy® Microgreens, Mizuna, zijn een geweldige toevoeging aan uw culinaire avonturen. Deze snelgroeiende Aziatische micro bladeren kunnen al na ongeveer 7 dagen worden geoogst. Het zijn echt kleine krachtpatsers! Maar als u liever wat meer volwassen bladeren wilt, dan kunt u na ongeveer 3 weken genieten van de prachtige gekartelde bladranden van de babyleafs. Wat deze Mizuna microgreens echt bijzonder maakt, is de milde mosterdsmaak die ze hebben. Het voegt een heerlijke pit toe aan salades en koude kaasgerechten. Met deze microgreens kunt u uw gerechten een smaakvolle twist geven en uw gasten verrassen met een nieuwe culinaire ervaring. Deze Mizuna microgreens zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens heel gezond. Ze zitten boordevol vitaminen en mineralen, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan uw dagelijkse voeding. En het beste van alles is dat u ze gewoon thuis kunt kweken. Met de Buzzy® Microgreens, Mizuna, haalt u een stukje Azië in huis en kunt u genieten van verse, smaakvolle en gezonde microgreens, het hele jaar door.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Microgreens, Mizuna

De Buzzy® Microgreens, Mizuna kan je 1 à 3 weken zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy® Microgreens, Mizuna bloeit geen bloemen. 

De Buzzy® Microgreens, Mizuna is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Microgreens, Mizuna kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Microgreens, Mizuna groeit maximaal tot 15 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Microgreens, Mizuna vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.