Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Click Grow Smart Garden-zaden voor de huistuin Koriander

Click Grow Smart Garden-zaden voor de huistuin Koriander

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Click Grow Smart Garden-zaden voor de huistuin Koriander groeit Januari t/m december. Deze wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Click Grow Smart Garden-zaden voor de huistuin Koriander

Aantal in verpakking3 stuk(s)
StandplaatsSchaduw
Bloeitijd2 weken
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Click Grow Smart Garden-zaden voor de huistuin Koriander

Koriander, ook wel bekend als het beroemde kruid met een verrassende citrustoon, is geliefd over de hele wereld. Met de Click Grow Smart Garden-zaden voor de huistuin, kunt u nu dit heerlijke kruid zelf kweken, rechtstreeks in uw huis. Laat uw keuken gevuld worden met de verleidelijke geur van verse korianderblaadjes en geniet van de unieke smaak die dit kruid aan uw gerechten toevoegt. Deze specifieke variëteit van koriander staat bekend om zijn rijke voedingswaarde. Niet alleen zijn de verse bladeren een bron van vitamine A, C en K, maar ze bevatten ook een matige hoeveelheid voedingsmineralen. Met de Click Grow Smart Garden-zaden voor de huistuin, kunt u er zeker van zijn dat u verse, gezonde koriander kunt oogsten, precies wanneer u het nodig heeft. Laat uw creativiteit de vrije loop en voeg deze heerlijke koriander toe aan uw favoriete gerechten. Of het nu gaat om Mexicaanse salsa, Indiase curry's of gewoon als smaakmaker in uw salades, de Click Grow Smart Garden-zaden voor de huistuin bieden u de mogelijkheid om altijd verse koriander binnen handbereik te hebben. Ontdek de magie van het kweken van uw eigen kruiden en geniet van de ongeëvenaarde smaak en versheid die alleen zelfgekweekte koriander kan bieden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Click Grow Smart Garden-zaden voor de huistuin Koriander

De Click Grow Smart Garden-zaden voor de huistuin Koriander kan je Januari t/m december zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Click Grow Smart Garden-zaden voor de huistuin Koriander bloeit 2 weken. 

De Click Grow Smart Garden-zaden voor de huistuin Koriander is . Heerlijk om mee te koken.

De Click Grow Smart Garden-zaden voor de huistuin Koriander kan je het beste zaaien op een Schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Click Grow Smart Garden-zaden voor de huistuin Koriander groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Click Grow Smart Garden-zaden voor de huistuin Koriander vind je 3 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.