Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Tomaten zaden Tomaat Moneymaker

Tomaten zaden Tomaat Moneymaker

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tomaten zaden Tomaat Moneymaker groeit voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal 250 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tomaten zaden Tomaat Moneymaker

Aantal in verpakking120 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Tomaten zaden Tomaat Moneymaker

De Tomaten zaden Tomaat Moneymaker zijn de perfecte keuze voor tuiniers die op zoek zijn naar een betrouwbare en smakelijke tomatenplant. Deze variëteit is oorspronkelijk afkomstig uit Engeland en gedijt het beste in kassen. Maar dat is nog niet alles! Deze veelgevraagde tomatenplant kan ook buiten worden geplant op een zonnige plek. Met de Tomaten zaden Tomaat Moneymaker kunt u genieten van uitstekende, zacht smakende tomaten. De vruchten zijn van medium grootte en worden in overvloed geproduceerd. Deze tomatenplant is niet alleen geschikt voor kweken in kassen, maar doet het ook buitengewoon goed in een heet en vochtig klimaat. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor tuiniers die in verschillende omstandigheden willen kweken. Met de Tomaten zaden Tomaat Moneymaker kunt u dus genieten van een overvloedige oogst van heerlijke tomaten, of u nu een kas heeft of buiten tuiniert. Voeg deze betrouwbare en smaakvolle tomatenplant toe aan uw tuin en geniet van de vruchten van uw arbeid!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tomaten zaden Tomaat Moneymaker

De Tomaten zaden Tomaat Moneymaker kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Tomaten zaden Tomaat Moneymaker bloeit zomer. 

De Tomaten zaden Tomaat Moneymaker is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Tomaten zaden Tomaat Moneymaker kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tomaten zaden Tomaat Moneymaker groeit maximaal tot 250 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Tomaten zaden Tomaat Moneymaker vind je 120 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.