Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Franchi Pomodoro Pantanogele tomaat

Franchi Pomodoro Pantanogele tomaat

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Franchi Pomodoro Pantanogele tomaat groeit . Deze Tomaat wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Franchi Pomodoro Pantanogele tomaat

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Franchi Pomodoro Pantanogele tomaat

De Franchi Pomodoro Pantanogele tomaat is een authentiek Italiaans ras dat vooral geliefd is in Noord-Italië en Rome. Met zijn uitstekende oogst, waarbij elke plant tot wel 25 vruchten kan dragen, zorgt deze tomaat voor een overvloed aan smaakvolle vruchten. Deze tomaat heeft een unieke eigenschap: een heerlijk aroma dat je meteen doet watertanden. De volle smaak van de Franchi Pomodoro Pantanogele tomaat maakt hem perfect voor gebruik in allerlei gerechten, zoals salades, sauzen en soepen. Of je nu een professionele kok bent of gewoon graag experimenteert in de keuken, deze tomaat zal jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tillen. Daarnaast heeft deze tomaat een prachtige dieprode kleur en een stevige structuur, waardoor hij niet alleen qua smaak, maar ook qua uiterlijk indruk maakt. De Franchi Pomodoro Pantanogele tomaat is een must-have voor iedereen die van verse en smaakvolle ingrediënten houdt. Voeg hem toe aan je moestuin of geniet ervan in gerechten, en laat je verrassen door zijn heerlijke aroma en rijke smaak.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Franchi Pomodoro Pantanogele tomaat

De Franchi Pomodoro Pantanogele tomaat kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Franchi Pomodoro Pantanogele tomaat bloeit . 

De Franchi Pomodoro Pantanogele tomaat is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Franchi Pomodoro Pantanogele tomaat kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Franchi Pomodoro Pantanogele tomaat groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Franchi Pomodoro Pantanogele tomaat vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.