Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Meloen zaden Meloen gemengde soorten

Meloen zaden Meloen gemengde soorten

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Meloen zaden Meloen gemengde soorten groeit voorjaar - zomer. Deze Paprika wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Meloen zaden Meloen gemengde soorten

Aantal in verpakking50 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Meloen zaden Meloen gemengde soorten

Deze mix van meloenzaden bevat een verscheidenheid aan heerlijke soorten, waaronder Ananas, Cantaloupe du Charentais, Hale's best Jumbo, Honey Dew, Jaune Canari 3, Model en Seledyn F1. Elke soort heeft een unieke en verrukkelijke smaak, en het vruchtvlees kan wit, geel, oranje of groen zijn, afhankelijk van de variant. Daarnaast hebben de meloenen verschillende kleuren en texturen aan de buitenkant. Sommige hebben een lichtgele tot donkergele schil, terwijl andere soorten een groene of oranje schil hebben, al dan niet gestreept. Deze mix van zaden is perfect voor elke (moes)tuin en voegt een bijzondere touch toe aan je tuin. De verschillende soorten meloen zorgen voor een kleurrijk en smaakvol geheel. Geniet van de zoete en sappige smaak van deze meloenen, die perfect zijn om direct vers te eten of te gebruiken in verfrissende fruitsalades. Laat je verrassen door de verscheidenheid aan smaken en kleuren die deze mix te bieden heeft. Verrijk je tuin met deze prachtige mix van meloenzaden en laat je verleiden door de heerlijke smaken die ze te bieden hebben.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Meloen zaden Meloen gemengde soorten

De Meloen zaden Meloen gemengde soorten kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Meloen zaden Meloen gemengde soorten bloeit zomer. 

De Meloen zaden Meloen gemengde soorten is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Meloen zaden Meloen gemengde soorten kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Meloen zaden Meloen gemengde soorten groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Meloen zaden Meloen gemengde soorten vind je 50 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.