Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Tuin de Bruijn® zaden BosuiLisbon

Tuin de Bruijn® zaden BosuiLisbon

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tuin de Bruijn® zaden BosuiLisbon groeit . Deze Ui wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tuin de Bruijn® zaden BosuiLisbon

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Tuin de Bruijn® zaden BosuiLisbon

De Tuin de Bruijn® zaden BosuiLisbon is een prachtige langwerpige ovaalronde witte ui met donkergroen rechtstaand blad. Deze bijzondere ui is niet alleen heerlijk van smaak, maar heeft ook een lange houdbaarheid na de oogst. In tegenstelling tot traditionele uien, vormt de BosuiLisbon geen bol, maar gebruikt men de schacht van de ui. Deze BosuiLisbon is perfect om fijn gesneden te worden en toegevoegd te worden aan rauwkostsalades. De ui heeft een milde smaak en voegt een knapperige textuur toe aan gerechten. Met de Tuin de Bruijn® zaden BosuiLisbon kunt u genieten van verse, zelfgekweekte bosuien in de vroege zomer. Om de BosuiLisbon te kweken, zaait u de zaden op regels met een regelafstand van 25 cm. Het is belangrijk om de zaden zeer dun uit te zaaien om ervoor te zorgen dat de uien voldoende ruimte hebben om te groeien. Met deze hoogwaardige zaden kunt u binnenkort genieten van uw eigen smaakvolle en knapperige bosuien rechtstreeks uit uw tuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tuin de Bruijn® zaden BosuiLisbon

De Tuin de Bruijn® zaden BosuiLisbon kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Tuin de Bruijn® zaden BosuiLisbon bloeit . 

De Tuin de Bruijn® zaden BosuiLisbon is Ui. Heerlijk om mee te koken.

De Tuin de Bruijn® zaden BosuiLisbon kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tuin de Bruijn® zaden BosuiLisbon groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Tuin de Bruijn® zaden BosuiLisbon vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.