Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Broccoli zaden Waltham

Broccoli zaden Waltham

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Broccoli zaden Waltham groeit voorjaar - zomer. Deze Broccoli wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Broccoli zaden Waltham

Aantal in verpakking600 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdn.v.t.
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Broccoli zaden Waltham

De Broccoli zaden Waltham zijn de perfecte keuze voor liefhebbers van groenten met een heerlijke smaak. Deze compacte broccolisoort heeft een donkere blauwgroene kleur en een stevige hoofdstronk. Maar dat is niet alles! Na het oogsten van de hoofdstronk, zullen er kleine zijstronkjes ontstaan die later kunnen worden geoogst. Zo kunt u blijven genieten van verse broccoli gedurende een langere periode. Wat deze variant echt bijzonder maakt, is zijn vermogen om zelfs de koudste winters te weerstaan. Dit maakt de Broccoli Waltham ideaal voor het kweken in de late zomer en herfst. Stel u voor dat u in de koudere maanden kunt genieten van uw eigen verse en smaakvolle broccoli uit uw eigen tuin! Deze zaden zullen u voorzien van een overvloedige oogst, zodat u kunt genieten van de voordelen van een gezonde en heerlijke groente. Met de Broccoli zaden Waltham kunt u uw eigen tuin transformeren in een bron van verse en gezonde groenten. Met zijn compacte formaat en stevige hoofdstronk, is deze broccolisoort niet alleen een lust voor het oog, maar ook een waar genot om te kweken. Wacht niet langer en begin vandaag nog met het zaaien van deze geweldige zaden voor een smaakvolle en winterharde broccoli-oogst!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Broccoli zaden Waltham

De Broccoli zaden Waltham kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Broccoli zaden Waltham bloeit n.v.t.. 

De Broccoli zaden Waltham is Broccoli. Heerlijk om mee te koken.

De Broccoli zaden Waltham kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Broccoli zaden Waltham groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Broccoli zaden Waltham vind je 600 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.