Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Tomaten zaden Cherrytomaat Supersweet F1

Tomaten zaden Cherrytomaat Supersweet F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tomaten zaden Cherrytomaat Supersweet F1 groeit voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal 250 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tomaten zaden Cherrytomaat Supersweet F1

Aantal in verpakking20 stuk(s)
Standplaats
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Tomaten zaden Cherrytomaat Supersweet F1

Tomaten zaden Cherrytomaat Supersweet F1 zijn een heerlijke variëteit van cherrytomaten. Deze plant produceert talloze kleine tomaatjes van ongeveer 2 cm groot. De smaak is verrukkelijk zoet en zal je zeker bekoren. De tomatenplant groeit met lange trossen die volhangen met deze kleine lekkernijen. Zelfs buiten de kas gedijt deze tomaat goed, maar het is aan te raden om een afdakje te voorzien om de plant te beschermen tegen regen. Dit ras is een F1 hybride. Deze Cherrytomaat Supersweet F1 is veelzijdig in gebruik. Voeg ze toe aan salades, pastasauzen, soepen, roerbakgerechten, stoofschotels, geniet ervan als gezonde snack of gebruik ze in elk gerecht waarin je tomaat nodig hebt. Deze tomaat heeft voldoende water, licht, warmte en ondersteuning nodig om te gedijen. Bovendien bevatten tomaten veel vitamine C en lycopeen, waarvan de opname in het lichaam het beste is wanneer de tomaten verhit zijn. Houd er rekening mee dat deze tomatenplant niet winterhard is en eenjarig is. De hoogte kan variëren tussen 150 en 250 cm.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tomaten zaden Cherrytomaat Supersweet F1

De Tomaten zaden Cherrytomaat Supersweet F1 kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Tomaten zaden Cherrytomaat Supersweet F1 bloeit zomer. 

De Tomaten zaden Cherrytomaat Supersweet F1 is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Tomaten zaden Cherrytomaat Supersweet F1 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tomaten zaden Cherrytomaat Supersweet F1 groeit maximaal tot 250 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Tomaten zaden Cherrytomaat Supersweet F1 vind je 20 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.