Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Franchi CetrioloWonder Komkommer37/32

Franchi CetrioloWonder Komkommer37/32

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Franchi CetrioloWonder Komkommer37/32 groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Franchi CetrioloWonder Komkommer37/32

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Franchi CetrioloWonder Komkommer37/32

De Franchi CetrioloWonder Komkommer37/32 is een fantastische plant die niet alleen in een kas kan worden gehouden, maar ook in de tuin kan gedijen. Deze veelzijdige komkommerplant produceert een overvloed aan prachtige, romige-witte komkommers. Met een grootte van ongeveer 18 centimeter, zullen deze komkommers zeker indruk maken op uw familie en vrienden. Wat deze komkommers echt bijzonder maakt, is het heerlijke witte vruchtvlees met een milde zoete smaak. Het sappige vruchtvlees is perfect om te gebruiken in salades, sandwiches of gewoon als gezonde snack. U zult versteld staan van de kwaliteit en smaak van deze komkommers. De Franchi CetrioloWonder Komkommer37/32 is een betrouwbare plant die gemakkelijk te kweken is. Met de juiste verzorging en aandacht zal deze komkommerplant u belonen met een overvloed aan heerlijke komkommers. Dus waar wacht u nog op? Voeg deze opvallende komkommerplant toe aan uw tuin en geniet van verse, smaakvolle komkommers de hele zomer lang.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Franchi CetrioloWonder Komkommer37/32

De Franchi CetrioloWonder Komkommer37/32 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Franchi CetrioloWonder Komkommer37/32 bloeit . 

De Franchi CetrioloWonder Komkommer37/32 is . Heerlijk om mee te koken.

De Franchi CetrioloWonder Komkommer37/32 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Franchi CetrioloWonder Komkommer37/32 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Franchi CetrioloWonder Komkommer37/32 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.