Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Zaden Raapstelene

Buzzy Zaden Raapstelene

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Zaden Raapstelene groeit Binnen februari - maart Buiten April - September. Deze Spinazie wordt maximaal 15 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Zaden Raapstelene

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdMaart - Oktober
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar

 

Omschrijving van de Buzzy Zaden Raapstelene

De Buzzy Zaden Raapstelene is een heerlijke aanvulling op elke moestuin. Zaai deze zaden half februari tot eind maart onder glas voor optimale groeiomstandigheden, of zaai ze direct buiten tot september. Je kunt ervoor kiezen om de zaden breedwerpig te zaaien of in regels te zaaien, afhankelijk van je voorkeur en de beschikbare ruimte in je tuin. Eenmaal volgroeid, kun je genieten van het jonge blad en de stelen van deze raapstelen. Het jonge blad kan gestoofd worden, net als spinazie, waardoor het een heerlijke toevoeging is aan verschillende gerechten. De rijke smaak en knapperige textuur van de raapstelen zullen je smaakpapillen zeker verwennen. Met de Buzzy Zaden Raapstelene kun je niet alleen genieten van een smakelijke en gezonde oogst, maar ook van het plezier van tuinieren. Voeg deze veelzijdige en smaakvolle groente toe aan je moestuin en ontdek de vele culinaire mogelijkheden die het biedt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Zaden Raapstelene

De Buzzy Zaden Raapstelene kan je Binnen februari - maart Buiten April - September zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar.

De Buzzy Zaden Raapstelene bloeit Maart - Oktober. 

De Buzzy Zaden Raapstelene is Spinazie. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Zaden Raapstelene kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Zaden Raapstelene groeit maximaal tot 15 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Zaden Raapstelene vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.