Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tuin de Bruijn® zaden Sla Little Gem, Pinilla kleine romeinse sla lang houdbaar

Tuin de Bruijn® zaden Sla Little Gem, Pinilla kleine romeinse sla lang houdbaar

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tuin de Bruijn® zaden Sla Little Gem, Pinilla kleine romeinse sla lang houdbaar groeit . Deze Sla wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tuin de Bruijn® zaden Sla Little Gem, Pinilla kleine romeinse sla lang houdbaar

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Tuin de Bruijn® zaden Sla Little Gem, Pinilla kleine romeinse sla lang houdbaar

De Tuin de Bruijn® zaden Sla Little Gem, Pinilla kleine romeinse sla is een fantastische toevoeging aan elke tuin. Dankzij jarenlang selectiewerk is deze sla soort zeer goed bestand tegen vorst, waardoor het nu mogelijk is om zelfs in de winter te zaaien en te oogsten in een koude kas. Maar dat is niet alles! Buiten het winterseizoen kun je de zaden ook in de volle grond zaaien voor een heerlijke oogst in het voor- en najaar. Deze bijzondere Romeinse mini-sla heeft gekropte bladeren met een heerlijk zoete smaak. Het is de perfecte toevoeging aan salades, waar het zijn volle smaak volledig tot zijn recht laat komen. Maar dat is nog niet alles wat deze sla te bieden heeft. Deze sla is namelijk ook erg lekker wanneer je het roostert. De stevige kropjes van deze sla zijn ongeveer even groot als een witloofstronk en zijn in vergelijking met andere slasoorten ook nog eens lang houdbaar. Zo kun je optimaal genieten van deze heerlijke sla, zowel in de zomer als in de winter.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tuin de Bruijn® zaden Sla Little Gem, Pinilla kleine romeinse sla lang houdbaar

De Tuin de Bruijn® zaden Sla Little Gem, Pinilla kleine romeinse sla lang houdbaar kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Tuin de Bruijn® zaden Sla Little Gem, Pinilla kleine romeinse sla lang houdbaar bloeit . 

De Tuin de Bruijn® zaden Sla Little Gem, Pinilla kleine romeinse sla lang houdbaar is Sla. Heerlijk om mee te koken.

De Tuin de Bruijn® zaden Sla Little Gem, Pinilla kleine romeinse sla lang houdbaar kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tuin de Bruijn® zaden Sla Little Gem, Pinilla kleine romeinse sla lang houdbaar groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Tuin de Bruijn® zaden Sla Little Gem, Pinilla kleine romeinse sla lang houdbaar vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.