Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tomaten zaden Tomaat Bosque Bumblebee

Tomaten zaden Tomaat Bosque Bumblebee

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tomaten zaden Tomaat Bosque Bumblebee groeit voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal 250 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tomaten zaden Tomaat Bosque Bumblebee

Aantal in verpakking20 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Tomaten zaden Tomaat Bosque Bumblebee

De Tomaten zaden Tomaat Bosque Bumblebee brengen een nieuwe dimensie naar je moestuin. Deze tomaat is niet alleen heerlijk om te eten, maar ook een echte eyecatcher. De Bosque Bumblebee is een unieke salade tomaat, met een middelgroot formaat en een ronde vorm. Wat deze tomaat echt bijzonder maakt, zijn de blauwe schouders die eigenlijk een diepe paarse kleur hebben. Deze blauwe tomaten zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens goed voor je gezondheid. Ze bevatten namelijk veel anthocyaninen, wat krachtige antioxidanten zijn. Uit onderzoek blijkt dat deze antioxidanten bijdragen aan een goede gezondheid. De Bosque Bumblebee heeft een donkergele kleur met contrasterende paarse schouders, waardoor hij er niet alleen lekker uitziet, maar ook nog eens een unieke smaak heeft. Met de Tomaten zaden Tomaat Bosque Bumblebee haal je een bijzondere tomaat in huis die je moestuin zal transformeren. Geniet van de unieke kleuren en de heerlijke smaak van deze salade tomaat. Kweek je eigen Bosque Bumblebee tomaten en laat je verrassen door de prachtige opbrengst. Voeg deze onderscheidende tomaat toe aan je gerechten en maak indruk op je familie en vrienden. Met de Tomaten zaden Tomaat Bosque Bumblebee creëer je een ware smaaksensatie in je eigen tuin.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tomaten zaden Tomaat Bosque Bumblebee

De Tomaten zaden Tomaat Bosque Bumblebee kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Tomaten zaden Tomaat Bosque Bumblebee bloeit zomer. 

De Tomaten zaden Tomaat Bosque Bumblebee is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Tomaten zaden Tomaat Bosque Bumblebee kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tomaten zaden Tomaat Bosque Bumblebee groeit maximaal tot 250 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Tomaten zaden Tomaat Bosque Bumblebee vind je 20 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.