Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Franchi Spinacio Merlo Nero Spinazie Donkerbladig

Franchi Spinacio Merlo Nero Spinazie Donkerbladig

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Franchi Spinacio Merlo Nero Spinazie Donkerbladig groeit . Deze Spinazie wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Franchi Spinacio Merlo Nero Spinazie Donkerbladig

Aantal in verpakking1 stuk(s)
Standplaats
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Franchi Spinacio Merlo Nero Spinazie Donkerbladig

Franchi Spinacio Merlo Nero Spinazie Donkerbladig is een fantastische toevoeging aan elke moestuin. Deze donkerbladige spinazie heeft helder groene bladeren die niet alleen prachtig ogen, maar ook zoet en smaakvol zijn. Met zijn unieke eigenschappen zal deze spinazievariëteit zeker indruk maken op zowel beginnende als ervaren tuiniers. De Spinazie Merlo Nero is buitengewoon veelzijdig en kan zowel rauw als gekookt gegeten worden. Voeg de malse bladeren toe aan je salades voor een frisse en knapperige textuur, of verwerk ze in warme gerechten om je maaltijden te verrijken met een heerlijke, volle smaak. Deze spinazie is een uitstekende bron van voedingsstoffen, waaronder vitamine A, C en K, evenals antioxidanten die bijdragen aan een gezonde levensstijl. Met Franchi Spinacio Merlo Nero Spinazie Donkerbladig haal je niet alleen een smaakvolle en voedzame groente in huis, maar ook een echte eyecatcher in je moestuin. De donkerbladige bladeren zullen zeker de aandacht trekken en je tuin een vleugje elegantie geven. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het kweken van deze heerlijke spinazievariëteit en geniet van de smaakvolle en gezonde oogst die het zal opleveren!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Franchi Spinacio Merlo Nero Spinazie Donkerbladig

De Franchi Spinacio Merlo Nero Spinazie Donkerbladig kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Franchi Spinacio Merlo Nero Spinazie Donkerbladig bloeit . 

De Franchi Spinacio Merlo Nero Spinazie Donkerbladig is Spinazie. Heerlijk om mee te koken.

De Franchi Spinacio Merlo Nero Spinazie Donkerbladig kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Franchi Spinacio Merlo Nero Spinazie Donkerbladig groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Franchi Spinacio Merlo Nero Spinazie Donkerbladig vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.