Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Rucola Wilde Selvatica

Hortitops Zaden Rucola Wilde Selvatica

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Rucola Wilde Selvatica groeit . Deze Rucola wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Rucola Wilde Selvatica

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Rucola Wilde Selvatica

Hortitops Zaden Rucola Wilde Selvatica is een geweldige toevoeging aan uw tuin! Deze wilde rucola heeft een zeer pikante smaak en kan van maart tot september worden gezaaid in de volle grond. U kunt ervoor kiezen om de zaden breedwerpig te zaaien of in regels te planten, afhankelijk van uw voorkeur. Deze wilde rucola, ook wel bekend als zandkool, is niet alleen heerlijk in salades, maar ook perfect te combineren met carpaccio en jonge kaas. Stel u eens voor hoe uw gerechten tot leven komen met de toevoeging van deze smaakvolle en pittige rucola. Uw gasten zullen versteld staan van de unieke en intense smaak die deze rucola aan uw maaltijden geeft. Dus, of u nu een ervaren tuinier bent of gewoon op zoek bent naar een eenvoudige en smaakvolle manier om uw gerechten te verbeteren, Hortitops Zaden Rucola Wilde Selvatica is de perfecte keuze. Voeg een vleugje pit toe aan uw gerechten en geniet van de heerlijke smaak van deze wilde rucola. Bestel vandaag nog en ontdek zelf de vele culinaire mogelijkheden die deze zaden te bieden hebben!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Rucola Wilde Selvatica

De Hortitops Zaden Rucola Wilde Selvatica kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Rucola Wilde Selvatica bloeit . 

De Hortitops Zaden Rucola Wilde Selvatica is Rucola. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Rucola Wilde Selvatica kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Rucola Wilde Selvatica groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Rucola Wilde Selvatica vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.