Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Doperwt Mechelse Krombek

Sluis Garden Doperwt Mechelse Krombek

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Doperwt Mechelse Krombek groeit Voorjaar - zomer. Deze Erwten wordt maximaal 140 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Doperwt Mechelse Krombek

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Doperwt Mechelse Krombek

De Sluis Garden Doperwt Mechelse Krombek is een bijzondere en smaakvolle erwtensoort die perfect is voor tuinliefhebbers. Deze erwtenplant groeit vrij laat en heeft een ronde en groenzadige vorm. Met een hoogte van 140 cm is het een imposante verschijning in de tuin. Wat deze erwtensoort zo uniek maakt, is de typische smaak van doperwten, maar met een iets minder zoete twist. De Sluis Garden Doperwt Mechelse Krombek is goed bestand tegen koude temperaturen, wat betekent dat je er het hele jaar door van kunt genieten. Om deze erwtenplant optimaal te laten groeien, is het belangrijk om deze aan gaas te laten groeien en tijdig aan te binden. Hierdoor kan de plant zich goed ontwikkelen en kun je uiteindelijk genieten van een overvloedige oogst. Deze erwtensoort is niet alleen geschikt om vers te consumeren, maar kan ook uitstekend worden ingemaakt of ingevroren. Zo kun je het hele jaar door genieten van de heerlijke smaak van deze doperwten. Voor een vroege oogst kun je de zaden vanaf half januari onder glas voorzaaien en de planten vervolgens eind maart buiten uitplanten. Wil je liever een latere oogst? Zaai de zaden dan direct in de volle grond op regels van 40 cm, met om de 10 cm een erwt. Op deze manier kun je de hele zomer genieten van verse, smaakvolle doperwten uit eigen tuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Doperwt Mechelse Krombek

De Sluis Garden Doperwt Mechelse Krombek kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Doperwt Mechelse Krombek bloeit zomer. 

De Sluis Garden Doperwt Mechelse Krombek is Erwten. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Doperwt Mechelse Krombek kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Doperwt Mechelse Krombek groeit maximaal tot 140 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Doperwt Mechelse Krombek vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.