Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Coe WortelHaze

Van Hemert Coe WortelHaze

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Coe WortelHaze groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Coe WortelHaze

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Van Hemert Coe WortelHaze

De Van Hemert & Co Paarse WortelHaze is een unieke toevoeging aan onze collectie Planten & Bollen. Deze paarse wortel Purple Haze staat bekend om zijn opvallende kleur en buitengewone smaak. Met zijn intense paarse tinten zal deze wortel zeker de aandacht trekken in uw tuin. Deze bijzondere wortel is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een ware smaaksensatie. De Purple Haze wortel heeft een zoete en nootachtige smaak, waardoor hij perfect is om te gebruiken in salades, soepen en andere gerechten. Daarnaast zit deze wortel boordevol gezonde voedingsstoffen, zoals vitamine A en vezels. Bestel nu 2 stuks Van Hemert & Co Paarse Wortel Purple Haze voor een zeer aantrekkelijke prijs. En als u nog meer wilt bestellen, kunt u dit doen in een veelvoud van 2 stuks. Warentuin heeft alles wat u nodig heeft voor uw huis, tuin en dier. Voeg een vleugje kleur en smaak toe aan uw tuin met de Van Hemert & Co Paarse WortelHaze!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Coe WortelHaze

De Van Hemert Coe WortelHaze kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Van Hemert Coe WortelHaze bloeit . 

De Van Hemert Coe WortelHaze is . Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Coe WortelHaze kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Coe WortelHaze groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Coe WortelHaze vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.