Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Xotica Salade Mix Exotisch Baby Leaf

Buzzy® Xotica Salade Mix Exotisch Baby Leaf

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Xotica Salade Mix Exotisch Baby Leaf groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Xotica Salade Mix Exotisch Baby Leaf

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Xotica Salade Mix Exotisch Baby Leaf

Met de Buzzy® Xotica Salade Mix Exotisch Baby Leaf krijg je een verfijnde salade met een exotische twist. Deze mix is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde variëteiten, waardoor je kunt genieten van een breed scala aan smaken. Van de romige zachtheid van botersla tot de pittige kick van rucola en zelfs de nootachtige smaak van baby leaf spinazie. Je kunt deze exotische salade mix zaaien van half maart tot eind augustus in de vollegrond. Zaai de zaden in rijen of regeltjes met een afstand van ongeveer 25 cm tussen elke rij. Het is belangrijk om dicht te zaaien en niet uit te dunnen. Op deze manier kun je de sla in een jong stadium oogsten en meerdere keren genieten van een verse oogst. Let er wel op dat je niet te diep afsnijdt, zodat de planten de kans krijgen om weer te groeien. Voeg een tropisch tintje toe aan je salades met de Buzzy® Xotica Salade Mix Exotisch Baby Leaf. Met zijn verrassende combinatie van smaken en de mogelijkheid voor herhaalde oogsten, zal deze salade mix zeker een favoriet worden in je moestuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Xotica Salade Mix Exotisch Baby Leaf

De Buzzy® Xotica Salade Mix Exotisch Baby Leaf kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Xotica Salade Mix Exotisch Baby Leaf bloeit . 

De Buzzy® Xotica Salade Mix Exotisch Baby Leaf is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Xotica Salade Mix Exotisch Baby Leaf kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Xotica Salade Mix Exotisch Baby Leaf groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Xotica Salade Mix Exotisch Baby Leaf vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.