Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Andijvie Breedblad Volhart Winter

Hortitops Zaden Andijvie Breedblad Volhart Winter

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Andijvie Breedblad Volhart Winter groeit Volle Grond juni - juli. Deze Andijvie wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Andijvie Breedblad Volhart Winter

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer, Najaar

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Andijvie Breedblad Volhart Winter

Hortitops Zaden Andijvie Breedblad Volhart Winter is een fantastische keuze voor tuiniers die op zoek zijn naar een stevige en smaakvolle andijvievariëteit. Met zijn breedbladige en volhartige eigenschappen is deze winterharde andijvie perfect geschikt om van half juni tot eind juli buiten te zaaien. Voor het beste resultaat is het aan te raden om de zaden in een zaaibed of in regeltjes te zaaien en ongeveer 3-4 weken later uit te planten of uit te dunnen. Het is belangrijk om te weten dat andijvie gevoelig is voor kou en snel kan doorschieten. Daarom is het verstandig om te wachten met zaaien als de nachttemperaturen nog onder de 10º C liggen. Met Hortitops Zaden Andijvie Breedblad Volhart Winter in uw tuin kunt u genieten van heerlijke, knapperige andijviebladeren tijdens de koudere maanden. Deze hoogwaardige variëteit is zorgvuldig geselecteerd om de beste resultaten te bieden en zal zeker een waardevolle toevoeging zijn aan uw moestuin. Waar wacht u nog op? Begin vandaag nog met zaaien en laat uw tuin bloeien met deze smaakvolle en winterharde andijvie!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Andijvie Breedblad Volhart Winter

De Hortitops Zaden Andijvie Breedblad Volhart Winter kan je Volle Grond juni - juli zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Najaar.

De Hortitops Zaden Andijvie Breedblad Volhart Winter bloeit . 

De Hortitops Zaden Andijvie Breedblad Volhart Winter is Andijvie. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Andijvie Breedblad Volhart Winter kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Andijvie Breedblad Volhart Winter groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Andijvie Breedblad Volhart Winter vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.