Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Meloen zaden Meloen Cantaloupe di Charentais

Meloen zaden Meloen Cantaloupe di Charentais

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Meloen zaden Meloen Cantaloupe di Charentais groeit voorjaar - zomer. Deze Paprika wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Meloen zaden Meloen Cantaloupe di Charentais

Aantal in verpakking35 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Meloen zaden Meloen Cantaloupe di Charentais

Deze Meloen zaden Meloen Cantaloupe di Charentais is een oud Frans ras dat ronde vruchten produceert, elk ongeveer 1 kg zwaar. De vruchten hebben een dunne, zilvergrijze schil en zoet, aromatisch geelachtig tot oranje vruchtvlees. Dit ras is zeer geschikt om te kweken in ons wat koelere klimaat. Meloen behoort tot dezelfde familie als courgette, komkommer en pompoen en wordt beschouwd als een vruchtgroente. Naast het feit dat meloenen heerlijk smaken, bevatten ze ook veel gezonde voedingsstoffen. Ze zijn een goede bron van eiwitten, vezels en koolhydraten, terwijl ze weinig calorieën bevatten. Het eten van een stuk meloen zorgt voor een langdurig verzadigd gevoel, wat handig is als je wilt afvallen. Daarnaast is meloen ook rijk aan water. Het is een zeer gezonde groente, boordevol essentiële vitaminen zoals A, B6, B11, B12, C, E en K, evenals mineralen zoals calcium, ijzer, kalium, koper, mangaan, magnesium, natrium en zink. Deze veelzijdige meloen kan op verschillende manieren worden bereid en genoten. Je kunt hem bakken, grillen of toevoegen aan salades, soepen, ovenschotels en stoofgerechten. Het is belangrijk om de meloen pas op het laatste moment toe te voegen, zodat de structuur niet te veel verandert. Daarnaast kun je meloen ook toevo.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Meloen zaden Meloen Cantaloupe di Charentais

De Meloen zaden Meloen Cantaloupe di Charentais kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Meloen zaden Meloen Cantaloupe di Charentais bloeit zomer. 

De Meloen zaden Meloen Cantaloupe di Charentais is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Meloen zaden Meloen Cantaloupe di Charentais kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Meloen zaden Meloen Cantaloupe di Charentais groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Meloen zaden Meloen Cantaloupe di Charentais vind je 35 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.