Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Okra zaden Clemson Spineless

Okra zaden Clemson Spineless

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Okra zaden Clemson Spineless groeit voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Okra zaden Clemson Spineless

Aantal in verpakking100 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Okra zaden Clemson Spineless

Clemson Spineless is een opvallende okrasoort met een lichtgroene kleur. Wat deze soort echt uniek maakt, is dat de peulen lang en slank zijn, en geen stekels hebben. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over vervelende prikjes tijdens het oogsten of bereiden van de okra. Okra, ook wel bekend als Gombo, Lady Fingers, Gumbo of Okro, is een veelzijdige groente die op vele manieren kan worden gebruikt. Pluk de vruchten zodra ze een lengte hebben bereikt van ongeveer 6 - 8 cm, want dan zijn ze op hun best qua smaak en textuur. Deze Okrasoort is zeer geliefd onder tuiniers en koks vanwege zijn heerlijke smaak en gemakkelijke teelt. Met de Okra zaden Clemson Spineless haal je een echte favoriet in huis. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, deze Okrasoort zal je zeker tevreden stellen met zijn overvloedige oogst en geweldige smaak. Voeg dit bijzondere gewas toe aan je tuin en geniet van de veelzijdigheid en heerlijke smaak van Clemson Spineless okra.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Okra zaden Clemson Spineless

De Okra zaden Clemson Spineless kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Okra zaden Clemson Spineless bloeit zomer. 

De Okra zaden Clemson Spineless is . Heerlijk om mee te koken.

De Okra zaden Clemson Spineless kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Okra zaden Clemson Spineless groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Okra zaden Clemson Spineless vind je 100 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.