Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy Zaden- Lavandula angustifolia

Buzzy Zaden- Lavandula angustifolia

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Zaden- Lavandula angustifolia groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Zaden- Lavandula angustifolia

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy Zaden- Lavandula angustifolia

De Buzzy Zaden - Lavandula angustifolia is een geweldige toevoeging aan je tuin. Deze lavendelzaadjes kunnen worden gezaaid van april tot juni in een zaaibakje binnenshuis bij een temperatuur van 20°C. Met een relatief lange kiemduur van minimaal vier weken, vraagt dit kruid wat geduld. Maar het wachten is het zeker waard! Met deze Buzzy Zaden kun je genieten van prachtige lavendelplanten in je tuin. De Lavandula angustifolia staat bekend om zijn heerlijke geur en mooie paarse bloemen. Deze plant trekt ook vlinders en bijen aan, waardoor je tuin tot leven komt met kleur en beweging. Bovendien heeft lavendel ook nog eens een rustgevende werking, waardoor je kunt ontspannen in je eigen groene oase. Met de Buzzy Zaden - Lavandula angustifolia kun je je eigen lavendel kweken en genieten van alle voordelen die deze prachtige plant te bieden heeft. Dus waar wacht je nog op? Zaai deze zaden en creëer een sfeervolle en rustgevende tuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Zaden- Lavandula angustifolia

De Buzzy Zaden- Lavandula angustifolia kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy Zaden- Lavandula angustifolia bloeit . 

De Buzzy Zaden- Lavandula angustifolia is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Zaden- Lavandula angustifolia kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Zaden- Lavandula angustifolia groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Zaden- Lavandula angustifolia vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.