Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Lage Sperzieboon/ Stamslabonen Sonate

Lage Sperzieboon/ Stamslabonen Sonate

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Lage Sperzieboon/ Stamslabonen Sonate groeit Voorjaar - zomer. Deze Bonen wordt maximaal 45 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Lage Sperzieboon/ Stamslabonen Sonate

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Lage Sperzieboon/ Stamslabonen Sonate

Lage Sperzieboon/ Stamslabonen Sonate is een fantastisch product voor tuinliefhebbers. Deze laagblijvende stambonen zijn perfect om te kweken in zowel kas als buiten. Je kunt al beginnen met zaaien vanaf half april onder glas, maar ook vanaf half mei tot half juni in de buitenlucht. Wat dit product extra bijzonder maakt, is dat de bonen die onder glas zijn gezaaid zowel binnen in een bak als buiten kunnen worden uitgeplant. Hierdoor heb je de vrijheid om zelf te kiezen waar je ze het liefst wilt laten groeien. Met de Lage Sperzieboon/ Stamslabonen Sonate haal je niet alleen heerlijke bonen in huis, maar ook een stukje flexibiliteit en diversiteit in je tuin. Deze bonen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de smaakpapillen. Ze hebben een heerlijke smaak en zijn perfect voor allerlei gerechten. Denk aan roerbakgerechten, salades of gewoon als bijgerecht. De Lage Sperzieboon/ Stamslabonen Sonate is een must-have voor elke tuinier die houdt van verse, smaakvolle en veelzijdige groenten. Probeer het zelf en laat je verrassen door de geweldige oogst die je met dit product kunt behalen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Lage Sperzieboon/ Stamslabonen Sonate

De Lage Sperzieboon/ Stamslabonen Sonate kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Lage Sperzieboon/ Stamslabonen Sonate bloeit Zomer. 

De Lage Sperzieboon/ Stamslabonen Sonate is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Lage Sperzieboon/ Stamslabonen Sonate kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Lage Sperzieboon/ Stamslabonen Sonate groeit maximaal tot 45 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Lage Sperzieboon/ Stamslabonen Sonate vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.