Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Ui Rossa Lunga Di Firenze

Sluis Garden Ui Rossa Lunga Di Firenze

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Ui Rossa Lunga Di Firenze groeit Voorjaar - zomer. Deze Ui wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Ui Rossa Lunga Di Firenze

Aantal in verpakking400 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Ui Rossa Lunga Di Firenze

De Sluis Garden Ui Rossa Lunga Di Firenze is een prachtige langwerpige ui met een opvallende karmijnrode kleur. Deze ui kan vrij vroeg worden geoogst en heeft een indrukwekkende grootte. De smaak van deze ui is lekker pittig, waardoor hij perfect is voor gebruik in de fijnere keuken. Om de Sluis Garden Ui Rossa Lunga Di Firenze te kweken, dien je het zaad dun te zaaien direct in de vollegrond. Zorg ervoor dat de regels een afstand van 25 cm hebben en de planten een afstand van 20 cm. Het zaad moet goed worden afgedekt en de grond moet continu vochtig worden gehouden. Het is belangrijk om na opkomst niet te veel uit te dunnen. Voor een optimale groei is het raadzaam om de grond licht te bemesten, bij voorkeur met compost. De uien kunnen worden geoogst zodra het loof is afgestorven. Het is aanbevolen om de uien en het loof ongeveer een week op het veld te laten nadrogen. Het is echter belangrijk om te vermelden dat deze ui niet geschikt is voor lange bewaring. Geniet van de heerlijke en pittige smaak van de Sluis Garden Ui Rossa Lunga Di Firenze in je favoriete gerechten!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Ui Rossa Lunga Di Firenze

De Sluis Garden Ui Rossa Lunga Di Firenze kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Ui Rossa Lunga Di Firenze bloeit Nvt. 

De Sluis Garden Ui Rossa Lunga Di Firenze is Ui. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Ui Rossa Lunga Di Firenze kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Ui Rossa Lunga Di Firenze groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Ui Rossa Lunga Di Firenze vind je 400 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.