Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Rode koolkop

Buzzy® Rode koolkop

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Rode koolkop groeit . Deze Kool wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Rode koolkop

Aantal in verpakking1 stuk(s)
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Rode koolkop

De Buzzy® Rode koolkop is een echte blikvanger in uw moestuin. Deze tamelijk vroege koolsoort is dieprood van kleur en brengt een prachtige levendigheid in uw tuin. De rodekool kan het beste in april-mei in de vollegrond worden gezaaid op een zaaibed. Na ongeveer 5/6 weken kunnen de zaailingen worden uitgeplant. De Buzzy® Rode koolkop vereist een vruchtbare grond en een zonnige standplaats om optimaal te groeien. Het is belangrijk om te weten dat rodekool pas na 3/4 jaar weer op hetzelfde stukje grond gezaaid en geplant kan worden. Dit betekent dat u zorgvuldig moet plannen waar u deze prachtige koolsoort wilt laten groeien. Met de Buzzy® Rode koolkop kunt u genieten van heerlijke zelfgekweekte rodekool, vol van smaak en rijk aan voedingsstoffen. Voeg deze kleurrijke groente toe aan uw moestuin en geniet van een oogst vol prachtige rode kolen.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Rode koolkop

De Buzzy® Rode koolkop kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Rode koolkop bloeit . 

De Buzzy® Rode koolkop is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Rode koolkop kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Rode koolkop groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Rode koolkop vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.