Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden MeldeFlash

Sluis Garden MeldeFlash

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden MeldeFlash groeit Voorjaar - zomer. Deze Spinazie wordt maximaal 20 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden MeldeFlash

Aantal in verpakking140 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden MeldeFlash

Sluis Garden MeldeFlash is een innovatief product dat jouw tuin zal transformeren en je zal laten genieten van heerlijke, gezonde bladgroente. Deze plant, genaamd Melde, is oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Europa, maar heeft zich hier verwilderd en is nu inheems geworden. Melde heeft niet alleen een prachtige sierwaarde, maar het is ook een veelzijdige bladgroente. De jonge, glimmende, rode bladeren kunnen op dezelfde manier worden bereid en gebruikt als spinazie. Het enige verschil is dat de oogsttijd van Melde veel langer is, waardoor je het hele jaar door verse blaadjes kunt plukken. Zorg er wel voor dat de blaadjes niet verkleurd of verdord zijn. Wat deze bladgroente nog specialer maakt, is de fijne smaak en het hoge gehalte aan mineralen. Melde heeft een subtielere smaak dan spinazie of zuring, en is een uitstekende bron van essentiële mineralen voor een gezond dieet. Om de blaadjes te oogsten, snijd je ze eenvoudig af op ongeveer 20 cm hoogte van de grond. Melde is een gemakkelijk te kweken gewas, waardoor zelfs beginnende tuiniers er succes mee kunnen behalen. Met de Sluis Garden MeldeFlash haal je niet alleen een prachtige sierplant in huis, maar ook een heerlijke en gezonde bladgroente. Geniet het hele jaar door van verse en smaakvolle blaadjes, en voeg een nieuwe dimensie toe.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden MeldeFlash

De Sluis Garden MeldeFlash kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden MeldeFlash bloeit nvt. 

De Sluis Garden MeldeFlash is Spinazie. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden MeldeFlash kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden MeldeFlash groeit maximaal tot 20 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden MeldeFlash vind je 140 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.