Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sla Appia Bio Een grote, vaste kropsla voor het ganse seizoen

Sla Appia Bio Een grote, vaste kropsla voor het ganse seizoen

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sla Appia Bio Een grote, vaste kropsla voor het ganse seizoen groeit maart - oktober. Deze Sla wordt maximaal 15 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sla Appia Bio Een grote, vaste kropsla voor het ganse seizoen

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNiet van toepassing
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sla Appia Bio Een grote, vaste kropsla voor het ganse seizoen

De Sla Appia Bio is een fantastische keuze voor elke tuinier die het hele seizoen lang wil genieten van heerlijke, knapperige kropsla. Deze biologische sla is van uitstekende kwaliteit en groeit uit tot een grote, stevige krop met sappige bladeren die perfect zijn voor salades, sandwiches en meer. Om te beginnen met het kweken van deze sla, kunt u ervoor kiezen om het zaad in een zaaikistje of in potjes te zaaien. Plaats ze op een beschutte plaats, zoals een kas of een vensterbank, waar ze kunnen genieten van voldoende zonlicht en bescherming tegen harde wind en extreme weersomstandigheden. Als alternatief kunt u ook direct zaaien in de volle grond op een goed voorbereid zaaibed. Het is belangrijk om de sla regelmatig water te geven en ervoor te zorgen dat de grond vochtig blijft. Daarnaast kunt u de groei van de sla bevorderen door regelmatig te bemesten met organische meststoffen. Naarmate de sla groeit, kunt u de buitenste bladeren oogsten en de krop intact laten, zodat de sla blijft doorgroeien en u de hele zomer lang kunt genieten van verse, knapperige sla. Met de Sla Appia Bio heeft u een betrouwbare en smaakvolle bron van gezonde voeding rechtstreeks uit uw eigen tuin. Zorg voor de juiste verzorging en geniet van een overvloedige oogst van deze heerlijke kropsla gedurende het hele seizoen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sla Appia Bio Een grote, vaste kropsla voor het ganse seizoen

De Sla Appia Bio Een grote, vaste kropsla voor het ganse seizoen kan je maart - oktober zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sla Appia Bio Een grote, vaste kropsla voor het ganse seizoen bloeit Niet van toepassing. 

De Sla Appia Bio Een grote, vaste kropsla voor het ganse seizoen is Sla. Heerlijk om mee te koken.

De Sla Appia Bio Een grote, vaste kropsla voor het ganse seizoen kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sla Appia Bio Een grote, vaste kropsla voor het ganse seizoen groeit maximaal tot 15 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sla Appia Bio Een grote, vaste kropsla voor het ganse seizoen vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.