Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Aardbei zaden Grandian F1

Aardbei zaden Grandian F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Aardbei zaden Grandian F1 groeit voorjaar - zomer. Deze Tomaten wordt maximaal 25 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Aardbei zaden Grandian F1

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijdvoorjaar - zomer
BloeiperiodeVoorjaar

 

Omschrijving van de Aardbei zaden Grandian F1

De Aardbei Grandian F1 is een geweldige keuze voor liefhebbers van zoete, sappige aardbeien. Deze prachtige plant, oorspronkelijk afkomstig uit Amerika, heeft zijn weg gevonden naar Nederland en andere delen van Europa. De planten van de Aardbei Grandian F1 zijn doordragend, wat betekent dat ze jaar na jaar heerlijke vruchten blijven geven. Het wordt echter aanbevolen om de planten elke 3 tot 4 jaar te vervangen door nieuwe exemplaren. Wat deze aardbeiensoort extra speciaal maakt, is dat ze ook goed gedijen in grote bloempotten. Hierdoor kunnen zelfs mensen met beperkte ruimte genieten van hun eigen oogst van heerlijke Aardbei Grandian F1. De aardbeien van deze variëteit kunnen worden geoogst vanaf het tweede jaar na het zaaien en in de daaropvolgende jaren. Ze zijn niet alleen heerlijk van smaak, maar ook rijk aan vitamines en mineralen. De Aardbei Grandian F1 is een bron van verschillende vitamines, waaronder B1, B2, B6, K, C en foliumzuur. Daarnaast bevat deze aardbei ook belangrijke mineralen zoals calcium, fosfor, magnesium, koper, ijzer en zink. Bovendien hebben de vruchten van de Aardbei Grandian F1 weinig calorieën, wat ze tot een gezonde keuze maakt. Of je ze nu toevoegt aan desserts, salades of gewoon rechtstreeks uit de hand eet, deze aardbeien zullen zeker een heerlijke toevoeging.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Aardbei zaden Grandian F1

De Aardbei zaden Grandian F1 kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Voorjaar.

De Aardbei zaden Grandian F1 bloeit voorjaar - zomer. 

De Aardbei zaden Grandian F1 is Tomaten. Heerlijk om mee te koken.

De Aardbei zaden Grandian F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Aardbei zaden Grandian F1 groeit maximaal tot 25 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Aardbei zaden Grandian F1 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.