Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Co Aardbei Delician

Van Hemert Co Aardbei Delician

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Co Aardbei Delician groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Co Aardbei Delician

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Van Hemert Co Aardbei Delician

De Aardbei Delician F1 (vh Sarian F1) is een geweldige toevoeging aan onze collectie zaden. Dit merk, Van Hemert & Co, staat bekend om zijn kwalitatieve producten voor uw Zaden. U kunt nu maar liefst 2 stuks van de Aardbei Delician F1 (vh Sarian F1) bestellen voor een zeer aantrekkelijke prijs. En als u er meer wilt, kunt u deze in een veelvoud van 2 stuks bestellen. De Aardbei Delician F1 (vh Sarian F1) is een prachtige, sappige aardbei die behoort tot ons assortiment groentezaden. Deze heerlijke vrucht is een genot om te eten en kan gemakkelijk en voordelig online worden gekocht. Met zijn zoete smaak en sappige textuur is de Aardbei Delician F1 (vh Sarian F1) perfect om te gebruiken in salades, desserts of gewoon als gezonde snack. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van deze heerlijke aardbeien in uw eigen tuin!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Co Aardbei Delician

De Van Hemert Co Aardbei Delician kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Van Hemert Co Aardbei Delician bloeit . 

De Van Hemert Co Aardbei Delician is . Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Co Aardbei Delician kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Co Aardbei Delician groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Co Aardbei Delician vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.