Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. 4x Hangtuintjes moestuin kweekset Aardbeien Nu Met Gratis FSC Houten Hangrekje

4x Hangtuintjes moestuin kweekset Aardbeien Nu Met Gratis FSC Houten Hangrekje

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze 4x Hangtuintjes moestuin kweekset Aardbeien Nu Met Gratis FSC Houten Hangrekje groeit Mei Juni Juli Augustus September. Deze wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties 4x Hangtuintjes moestuin kweekset Aardbeien Nu Met Gratis FSC Houten Hangrekje

Aantal in verpakking4 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdMei Juni Juli Augustus September
BloeiperiodeZomer, Voorjaar

 

Omschrijving van de 4x Hangtuintjes moestuin kweekset Aardbeien Nu Met Gratis FSC Houten Hangrekje

Met de 4x Hangtuintjes moestuin kweekset Aardbeien is het nu mogelijk om helemaal hip je eigen fruit te kweken, waar je ook bent. Of je nu een balkon, terras of zelfs een kleine keuken hebt, met deze kweekset kun je genieten van verse aardbeien, rechtstreeks uit je eigen mini-tuin. Deze kweekset bevat vier hangtuintjes, waarin je aardbeien kunt laten groeien en bloeien. Het is een leuke en eenvoudige manier om te beginnen met tuinieren, zelfs als je geen grote tuin hebt. De tuintjes zijn gemaakt van duurzaam FSC hout, wat betekent dat ze afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Met het bijgeleverde houten hangrekje kun je de tuintjes gemakkelijk ophangen en zo optimaal gebruik maken van je ruimte. Naast de hangtuintjes bevat deze kweekset ook zaadjes en potgrond, zodat je direct aan de slag kunt. Je hoeft alleen maar de zaadjes te planten, regelmatig water te geven en ze te laten groeien. Binnen no time zul je kunnen genieten van sappige, zoete aardbeien die je zelf hebt gekweekt. Het is niet alleen lekker en gezond, maar ook nog eens een leuke en educatieve activiteit voor jong en oud. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met je eigen aardbeienkweek en geniet van de smaak van vers fruit, rechtstreeks vanuit je eigen hangtuin!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen 4x Hangtuintjes moestuin kweekset Aardbeien Nu Met Gratis FSC Houten Hangrekje

De 4x Hangtuintjes moestuin kweekset Aardbeien Nu Met Gratis FSC Houten Hangrekje kan je Mei Juni Juli Augustus September zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar.

De 4x Hangtuintjes moestuin kweekset Aardbeien Nu Met Gratis FSC Houten Hangrekje bloeit Mei Juni Juli Augustus September. 

De 4x Hangtuintjes moestuin kweekset Aardbeien Nu Met Gratis FSC Houten Hangrekje is . Heerlijk om mee te koken.

De 4x Hangtuintjes moestuin kweekset Aardbeien Nu Met Gratis FSC Houten Hangrekje kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De 4x Hangtuintjes moestuin kweekset Aardbeien Nu Met Gratis FSC Houten Hangrekje groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze 4x Hangtuintjes moestuin kweekset Aardbeien Nu Met Gratis FSC Houten Hangrekje vind je 4 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.