Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops zaden Bieslook grove Allium Fistulosum

Hortitops zaden Bieslook grove Allium Fistulosum

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops zaden Bieslook grove Allium Fistulosum groeit . Deze Wortel wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops zaden Bieslook grove Allium Fistulosum

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops zaden Bieslook grove Allium Fistulosum

De Hortitops zaden Bieslook grove Allium Fistulosum zijn de perfecte toevoeging aan jouw moestuin. Met deze zaden kun je vanaf maart tot augustus genieten van heerlijke, grove bieslook. Zaai de zaden eenvoudig buiten in regeltjes en zie hoe jouw bieslookplanten groeien en bloeien. Om optimaal te kunnen genieten van de smaakvolle bieslook, is het belangrijk om het blad op het juiste moment te oogsten. Snijd het blad niet te vroeg en niet te diep af, zodat de plant voldoende energie behoudt om verder te groeien. De grove bieslook is perfect om te gebruiken in verschillende gerechten, zoals eiergerechten, salades en soepen. Voeg een vleugje frisheid en een milde uiensmaak toe aan jouw favoriete maaltijden. Met de Hortitops zaden Bieslook grove Allium Fistulosum haal je niet alleen een smaakvolle kruidenplant in huis, maar ook een prachtige toevoeging aan jouw tuin. De groene stengels en paarse bloemen zorgen voor een vrolijke en kleurrijke uitstraling. Daarnaast is bieslook ook nog eens een meerjarige plant, dus je kunt er jarenlang van genieten. Voeg deze veelzijdige en smaakvolle bieslook toe aan jouw tuin en beleef een ware culinaire ervaring.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops zaden Bieslook grove Allium Fistulosum

De Hortitops zaden Bieslook grove Allium Fistulosum kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops zaden Bieslook grove Allium Fistulosum bloeit . 

De Hortitops zaden Bieslook grove Allium Fistulosum is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops zaden Bieslook grove Allium Fistulosum kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops zaden Bieslook grove Allium Fistulosum groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops zaden Bieslook grove Allium Fistulosum vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.