Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Courgette De Nice A Fruit Rond

Hortitops Zaden Courgette De Nice A Fruit Rond

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Courgette De Nice A Fruit Rond groeit . Deze Courgette wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Courgette De Nice A Fruit Rond

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Courgette De Nice A Fruit Rond

Courgette - De Nice is een fantastische toevoeging aan jouw moestuin! Met deze zaden kun je in het voorjaar beginnen met zaaien. Het ideale moment om te beginnen is half april, onder glas. Zodra de zaailingen groot genoeg zijn, kunnen ze worden verspeend in potjes. In de maand mei is het tijd om de courgetteplantjes buiten uit te planten, of als je wilt kun je ook direct buiten zaaien en in juni uitplanten. Wat deze courgettezaadjes extra speciaal maakt, is dat je de courgettes al kunt oogsten wanneer ze nog jong zijn. Zodra de vruchten een diameter van ongeveer 10 cm hebben bereikt, zijn ze klaar om te worden geoogst. Maar wees gerust, de plant zal blijven produceren en je kunt dus de hele zomer lang genieten van verse courgettes. Met deze Hortitops Zaden Courgette De Nice A Fruit Rond haal je niet alleen een smaakvolle groente in huis, maar ook een plant die jouw moestuin zal laten stralen! Voeg een vleugje versheid en gezondheid toe aan je gerechten met deze fantastische courgettevariëteit. Je kunt de courgettes gebruiken in talloze gerechten, van salades tot pastagerechten en zelfs als vulling voor je favoriete hartige taarten. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bovendien is het kweken van je eigen courgettes een geweldige manier om een duurzame levensstijl te bevorderen. Geniet van de voldoening van het oogsten van je eigen groenten en proef.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Courgette De Nice A Fruit Rond

De Hortitops Zaden Courgette De Nice A Fruit Rond kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Courgette De Nice A Fruit Rond bloeit . 

De Hortitops Zaden Courgette De Nice A Fruit Rond is Courgette. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Courgette De Nice A Fruit Rond kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Courgette De Nice A Fruit Rond groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Courgette De Nice A Fruit Rond vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.