Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden CourgetteBeauty Verte De Milan

Hortitops Zaden CourgetteBeauty Verte De Milan

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden CourgetteBeauty Verte De Milan groeit . Deze Courgette wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden CourgetteBeauty Verte De Milan

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden CourgetteBeauty Verte De Milan

CourgetteBeauty Verte De Milan is een prachtige en smaakvolle courgettevariëteit die je moestuin zal verfraaien en je zal verrassen met zijn overvloedige oogst. Met zijn diepzwarte kleur en glanzende textuur is deze courgette een lust voor het oog. Om optimaal te genieten van deze heerlijke groente, zaai je de Hortitops Zaden CourgetteBeauty Verte De Milan in het midden van april onder glas. Wanneer de zaailingen groot genoeg zijn, kun je ze verplanten in potjes en half mei buiten uitplanten. Als alternatief kun je de zaden ook direct buiten zaaien in mei en in juni uitplanten. Deze courgettevariëteit is het lekkerst wanneer je de vruchten oogst wanneer ze nog jong zijn, met een lengte van 15-20 cm. Op deze manier behouden ze hun knapperige textuur en milde smaak. Het mooie van deze plant is dat hij gedurende een lange periode nieuwe vruchten blijft produceren. Zo kun je keer op keer genieten van verse courgettes uit eigen tuin. Voeg een vleugje elegantie en smaak toe aan je moestuin met de Hortitops Zaden CourgetteBeauty Verte De Milan. Deze courgette zal niet alleen je tuin verfraaien, maar ook je smaakpapillen verwennen met zijn heerlijke vruchten. Waar wacht je nog op? Bestel nu en geniet binnenkort van je eigen oogst courgettes!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden CourgetteBeauty Verte De Milan

De Hortitops Zaden CourgetteBeauty Verte De Milan kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden CourgetteBeauty Verte De Milan bloeit . 

De Hortitops Zaden CourgetteBeauty Verte De Milan is Courgette. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden CourgetteBeauty Verte De Milan kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden CourgetteBeauty Verte De Milan groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden CourgetteBeauty Verte De Milan vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.