Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Protectate zaden: Mierikswortel

Protectate zaden: Mierikswortel

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Protectate zaden: Mierikswortel groeit van februari tot november. Deze Wortel wordt maximaal 15 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Protectate zaden: Mierikswortel

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijdvoorjaar- najaar
BloeiperiodeVoorjaar, Najaar

 

Omschrijving van de Protectate zaden: Mierikswortel

Mierikswortel, ook wel bekend als de peper van de armen, is een oude en gemakkelijk te telen groente die je niet mag missen in je moestuin. Met zijn unieke en uitgesproken smaak voegt het een verrukkelijke kick toe aan je gerechten. Deze beschermde zaden van Mierikswortel zorgen ervoor dat je verzekerd bent van een succesvolle oogst. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd en verpakt om de beste kwaliteit te garanderen. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, deze zaden zijn perfect voor jou. Mierikswortel kan worden gebruikt in verschillende gerechten, zoals sauzen, salades en soepen. Het geeft een pittige smaak en een verfrissend aroma aan je maaltijden. Bovendien heeft Mierikswortel ook vele gezondheidsvoordelen. Het staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en het bevorderen van een gezonde spijsvertering. Voeg een vleugje pit toe aan je gerechten en geniet van de veelzijdigheid van deze heerlijke groente. Bestel nu deze beschermde zaden van Mierikswortel en ontdek de smaakvolle wereld van de peper van de armen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Protectate zaden: Mierikswortel

De Protectate zaden: Mierikswortel kan je van februari tot november zaaien. De bloeiperiode is Voorjaar, Najaar.

De Protectate zaden: Mierikswortel bloeit voorjaar- najaar. 

De Protectate zaden: Mierikswortel is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Protectate zaden: Mierikswortel kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Protectate zaden: Mierikswortel groeit maximaal tot 15 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Protectate zaden: Mierikswortel vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.