Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Paprika 5 Kleuren

Hortitops Zaden Paprika 5 Kleuren

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Paprika 5 Kleuren groeit Voorjaar - zomer. Deze Paprika wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Paprika 5 Kleuren

Aantal in verpakking25 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdVoorjaar - zomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Paprika 5 Kleuren

De Hortitops Zaden Paprika 5 Kleuren is een prachtige toevoeging aan elke tuin. Met deze zaden kun je genieten van een overvloed aan kleurrijke paprika's. Zaai ze vanaf half maart in een kweekbakje bij een aangename temperatuur van 20°C. Als de plantjes wat sterker zijn geworden, kunnen ze verplaatst worden naar potten. Je kunt er ook voor kiezen om ze in een kas te zetten of gewoon op de vensterbank te laten groeien. Deze zaden bieden niet alleen een visueel spektakel, maar ook een heerlijke smaak. De paprika's van de Hortitops Zaden Paprika 5 Kleuren zijn namelijk van uitstekende kwaliteit en hebben een verrukkelijke zoete smaak. Ze zijn perfect om toe te voegen aan salades, roerbakgerechten of om gewoon heerlijk vers te eten. Met vijf verschillende kleuren, waaronder rood, geel, oranje, groen en paars, kun je een kleurrijk feest op je bord creëren. Met de Hortitops Zaden Paprika 5 Kleuren kun je genieten van een prachtige en smaakvolle oogst. Deze zaden zijn eenvoudig te zaaien en vereisen niet veel onderhoud. Zorg ervoor dat je ze op een zonnige plek plaatst en regelmatig water geeft. Voor je het weet, zul je genieten van een overvloed aan kleurrijke en heerlijke paprika's. Laat je creativiteit de vrije loop en experimenteer met verschillende gerechten met deze.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Paprika 5 Kleuren

De Hortitops Zaden Paprika 5 Kleuren kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops Zaden Paprika 5 Kleuren bloeit Voorjaar - zomer. 

De Hortitops Zaden Paprika 5 Kleuren is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Paprika 5 Kleuren kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Paprika 5 Kleuren groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Paprika 5 Kleuren vind je 25 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.