Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Broccoli Summer

Hortitops Zaden Broccoli Summer

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Broccoli Summer groeit . Deze Broccoli wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Broccoli Summer

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Broccoli Summer

De Hortitops Zaden Broccoli Summer is een unieke toevoeging aan uw moestuin. Deze paarse zomerbroccoli is een absolute eyecatcher en een must-have voor elke tuinliefhebber. Met zijn prachtige kleur en heerlijke smaak zal deze broccoli zeker indruk maken op uw gasten. De Hortitops Zaden Broccoli Summer kan vanaf februari-maart onder glas worden gezaaid. Na het verspenen kunnen de zaailingen in mei buiten worden geplant. Als u liever direct buiten zaait, kunt u dit vanaf half april doen. Het is belangrijk om de zaailingen goed te verzorgen en regelmatig water te geven. Wat deze broccoli zo bijzonder maakt, is dat het de eerste echte paarse zomerbroccoli is. De oogst begint al in juni en gaat door tot oktober. U kunt dus de hele zomer genieten van deze heerlijke groente. De Hortitops Zaden Broccoli Summer is niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond. Het zit boordevol vitamines en mineralen, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan uw dieet. Wacht niet langer en voeg deze prachtige paarse zomerbroccoli toe aan uw moestuin. Met de Hortitops Zaden Broccoli Summer bent u verzekerd van een smaakvolle en kleurrijke oogst. Bestel vandaag nog en ontdek zelf waarom deze broccoli zo geliefd is bij tuiniers over de hele wereld.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Broccoli Summer

De Hortitops Zaden Broccoli Summer kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Broccoli Summer bloeit . 

De Hortitops Zaden Broccoli Summer is Broccoli. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Broccoli Summer kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Broccoli Summer groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Broccoli Summer vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.