Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Spinazie zaden Doorlevende Spinazie

Spinazie zaden Doorlevende Spinazie

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Spinazie zaden Doorlevende Spinazie groeit voorjaar - zomer. Deze Spinazie wordt maximaal 150 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Spinazie zaden Doorlevende Spinazie

Aantal in verpakking350 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdn.v.t.
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Spinazie zaden Doorlevende Spinazie

Doorlevende Spinazie, ook bekend als Engelse Spinazie, Spinaziezuring, eeuwige spinazie en zevenjaarsspinazie, is een buitengewoon gezonde en smakelijke bladgroente die zeer eenvoudig te kweken is. Deze plant groeit bovendien ontzettend snel. De grote, zachte en malse bladeren hebben een heerlijk zachtzure smaak. Naarmate het blad ouder wordt, neigt de smaak meer naar zuur. Doorlevende Spinazie behoort tot de duizendknoopfamilie, net als boekweit, rabarber, Bloedzuring en veldzuring. Deze plant vormt een compacte klomp die gemakkelijk te splitsen is, waardoor één plant meerdere nieuwe planten kan voortbrengen. Niet alleen is Doorlevende Spinazie een smaakvolle toevoeging aan elke maaltijd, maar het is ook een prachtige aanwinst voor elke tuin. De plant kan eenvoudig overwinteren, hoewel hij tijdens de winter zijn bladeren verliest. Doorlevende Spinazie bloeit van mei tot en met oktober. Na de bloei vermindert de smaak van het blad. Met Doorlevende Spinazie zaden kunt u genieten van een continue toevoer van verse, gezonde spinazie gedurende het hele groeiseizoen. De plant vereist minimale verzorging en is zeer geschikt voor zowel beginnende als ervaren tuiniers. Start vandaag nog met het kweken van uw eigen Doorlevende Spinazie en geniet.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Spinazie zaden Doorlevende Spinazie

De Spinazie zaden Doorlevende Spinazie kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Spinazie zaden Doorlevende Spinazie bloeit n.v.t.. 

De Spinazie zaden Doorlevende Spinazie is Spinazie. Heerlijk om mee te koken.

De Spinazie zaden Doorlevende Spinazie kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Spinazie zaden Doorlevende Spinazie groeit maximaal tot 150 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Spinazie zaden Doorlevende Spinazie vind je 350 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.