Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Franchilof enlof Cichorei bis di cicorie Grumolo rosse e verde 93/9

Franchilof enlof Cichorei bis di cicorie Grumolo rosse e verde 93/9

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Franchilof enlof Cichorei bis di cicorie Grumolo rosse e verde 93/9 groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Franchilof enlof Cichorei bis di cicorie Grumolo rosse e verde 93/9

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Franchilof enlof Cichorei bis di cicorie Grumolo rosse e verde 93/9

Franchilof enlof Cichorei bis di cicorie Grumolo rosse e verde 93/9 is een uniek en veelzijdig product dat een vleugje kleur en smaak toevoegt aan je gerechten. Deze heerlijke rode en groene loofsoorten vormen een prachtige rozet en zijn een lust voor het oog in elke moestuin. Met Franchilof enlof Cichorei bis di cicorie Grumolo rosse e verde 93/9 kun je het hele jaar door genieten van verse oogsten. Je kunt de zaden zaaien van maart tot oktober en de lof oogsten van maart tot november. Dit betekent dat je constant toegang hebt tot deze smaakvolle en voedzame groenten, ongeacht het seizoen. Daarnaast biedt dit product een breed scala aan culinaire mogelijkheden. De rode en groene loofsoorten voegen niet alleen een prachtige kleur toe aan salades en andere gerechten, maar ze hebben ook een unieke en licht bittere smaak die perfect past bij diverse smaakcombinaties. Voeg ze toe aan je favoriete salades, roerbakgerechten of gebruik ze als smaakvolle garnering voor soepen en stoofschotels. Met Franchilof enlof Cichorei bis di cicorie Grumolo rosse e verde 93/9 creëer je keer op keer heerlijke en kleurrijke maaltijden.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Franchilof enlof Cichorei bis di cicorie Grumolo rosse e verde 93/9

De Franchilof enlof Cichorei bis di cicorie Grumolo rosse e verde 93/9 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Franchilof enlof Cichorei bis di cicorie Grumolo rosse e verde 93/9 bloeit . 

De Franchilof enlof Cichorei bis di cicorie Grumolo rosse e verde 93/9 is . Heerlijk om mee te koken.

De Franchilof enlof Cichorei bis di cicorie Grumolo rosse e verde 93/9 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Franchilof enlof Cichorei bis di cicorie Grumolo rosse e verde 93/9 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Franchilof enlof Cichorei bis di cicorie Grumolo rosse e verde 93/9 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.