Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Gele/te Mosterd Biologisch

Sluis Garden Gele/te Mosterd Biologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Gele/te Mosterd Biologisch groeit Jaarond. Deze wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Gele/te Mosterd Biologisch

Aantal in verpakking1150 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Gele/te Mosterd Biologisch

De Sluis Garden Gele/te Mosterd Biologisch is een veelzijdige plant die zowel gebruikt kan worden als groenbemester, voor de oogst van mosterdzaden en als spruitgroente. Met zijn prachtige gele bloemen voegt deze mosterdvariëteit niet alleen kleur toe aan uw tuin, maar ook smaak aan uw maaltijden. Of het nu op een boterham is of in een salade, de Sluis Garden Gele/te Mosterd Biologisch zorgt voor een heerlijke toevoeging aan uw gerechten. Naast zijn culinaire waarde, is deze mosterdsoort ook uitermate geschikt als groenbemester. Binnen korte tijd produceert deze plant veel organische stof, waardoor het de bodem vruchtbaarder maakt. Het is een ideale keuze voor laat vrijkomend land, waar het na de bloei eenvoudig gemaaid kan worden en in de grond verwerkt kan worden. De Sluis Garden Gele/te Mosterd Biologisch gedijt goed in verschillende grondsoorten, met uitzondering van te zure grond. Bovendien trekt deze plant veel bijen aan, waardoor het ook een positieve bijdrage levert aan het milieu. Met de Sluis Garden Gele/te Mosterd Biologisch haalt u een veelzijdige en smaakvolle plant in huis. Of het nu gaat om het verbeteren van de bodemkwaliteit of het toevoegen van een culinair tintje aan uw gerechten, deze mosterdvariëteit biedt het allemaal. Voeg een vleugje kleur en smaak toe aan uw tuin en keuken met.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Gele/te Mosterd Biologisch

De Sluis Garden Gele/te Mosterd Biologisch kan je Jaarond zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Gele/te Mosterd Biologisch bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Gele/te Mosterd Biologisch is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Gele/te Mosterd Biologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Gele/te Mosterd Biologisch groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Gele/te Mosterd Biologisch vind je 1150 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.