Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Biologische Rode klaver kiemzaden- Kiemgroenten kweken

Biologische Rode klaver kiemzaden- Kiemgroenten kweken

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Biologische Rode klaver kiemzaden- Kiemgroenten kweken groeit 5-10 dagen. Deze Alfalfa wordt maximaal 5 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Biologische Rode klaver kiemzaden- Kiemgroenten kweken

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijdaltijd
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Biologische Rode klaver kiemzaden- Kiemgroenten kweken

2) Laat de zaden vervolgens uitlekken en spoel ze goed af met water. Plaats de kiempot op een warme plek, uit direct zonlicht, en zorg ervoor dat de zaden vochtig blijven door ze regelmatig te besproeien. 3) Na ongeveer 5 tot 7 dagen zul je zien dat de rode klaver zaden beginnen te ontkiemen. Kleine, groene spruiten zullen tevoorschijn komen en je zult kunnen genieten van de heerlijke, verse kiemgroenten die je zelf hebt gekweekt. 4) Biologische rode klaver kiemzaden zijn niet alleen lekker, maar ook gezond. Ze zitten boordevol voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen en antioxidanten. Deze kiemgroenten zijn een geweldige toevoeging aan salades, sandwiches, wraps en nog veel meer. 5) Met deze kiemzaden kun je op een eenvoudige en duurzame manier je eigen verse kiemgroenten kweken. Het is een leuke en gezonde activiteit voor het hele gezin. Bovendien weet je zeker dat je biologische en natuurlijke kiemgroenten eet, zonder het gebruik van chemicaliën of pesticiden. 6) Bestel nu je biologische rode klaver kiemzaden en ontdek de voldoening van het zelf kweken van je eigen verse kiemgroenten. Geniet van de smaak, de gezondheidsvoordelen en het plezier van het hebben van je eigen kleine kweektuin in huis!".

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Biologische Rode klaver kiemzaden- Kiemgroenten kweken

De Biologische Rode klaver kiemzaden- Kiemgroenten kweken kan je 5-10 dagen zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Biologische Rode klaver kiemzaden- Kiemgroenten kweken bloeit altijd. 

De Biologische Rode klaver kiemzaden- Kiemgroenten kweken is Alfalfa. Heerlijk om mee te koken.

De Biologische Rode klaver kiemzaden- Kiemgroenten kweken kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Biologische Rode klaver kiemzaden- Kiemgroenten kweken groeit maximaal tot 5 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Biologische Rode klaver kiemzaden- Kiemgroenten kweken vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.