Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Basilicum Genoveser Gustosa Biologisch

Sluis Garden Basilicum Genoveser Gustosa Biologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Basilicum Genoveser Gustosa Biologisch groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 35 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Basilicum Genoveser Gustosa Biologisch

Aantal in verpakking620 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Basilicum Genoveser Gustosa Biologisch

De Sluis Garden Basilicum Genoveser Gustosa Biologisch is een biologisch geteeld zaad dat perfect is voor liefhebbers van pesto basilicum. Deze basilicumsoort staat bekend om zijn heerlijke intense smaak en geur, en heeft ook nog eens een medicinale functie. Om de zaden te laten groeien, adviseren wij om ze onder glas te zaaien en niet te bedekken. Druk ze lichtjes aan en houd ze vochtig. Zodra de plantjes groot genoeg zijn, kunnen ze worden uitgeplant in potten, bakken of op een warm plekje in de volle grond. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze basilicumsoort. Voeg het toe aan salades, pasta's of gebruik het om zelf heerlijke pesto te maken. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat deze zaden biologisch geteeld zijn. Dit betekent dat ze zijn geproduceerd, schoongemaakt en verpakt volgens de strikte richtlijnen van de biologische productiemethode. Dit proces wordt nauwlettend gecontroleerd door de stichting SKAL, met het registratienummer 026035 / NL-BIO-01. Kies voor duurzaamheid en geniet van de heerlijke smaak van de Sluis Garden Basilicum Genoveser Gustosa Biologisch.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Basilicum Genoveser Gustosa Biologisch

De Sluis Garden Basilicum Genoveser Gustosa Biologisch kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Basilicum Genoveser Gustosa Biologisch bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Basilicum Genoveser Gustosa Biologisch is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Basilicum Genoveser Gustosa Biologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Basilicum Genoveser Gustosa Biologisch groeit maximaal tot 35 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Basilicum Genoveser Gustosa Biologisch vind je 620 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.