Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tuin de Bruijn® zaden Ananaskers Rijk aan vitamine C ca. 300 zaden

Tuin de Bruijn® zaden Ananaskers Rijk aan vitamine C ca. 300 zaden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tuin de Bruijn® zaden Ananaskers Rijk aan vitamine C ca. 300 zaden groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tuin de Bruijn® zaden Ananaskers Rijk aan vitamine C ca. 300 zaden

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Tuin de Bruijn® zaden Ananaskers Rijk aan vitamine C ca. 300 zaden

Tuin de Bruijn® zaden Ananaskers Rijk aan vitamine C ca. 300 zaden is een geweldig product voor liefhebbers van verse en gezonde vruchten. Deze oranjegele bes heeft een diameter van ongeveer 2 cm en biedt een heerlijk friszoete en lichtzure smaak. Bovendien is deze bes rijk aan vitamine C, wat bijdraagt aan een gezond immuunsysteem en een stralende huid. De plant van de Tuin de Bruijn® zaden Ananaskers kan maar liefst 1 meter hoog worden, dus het is belangrijk om daar rekening mee te houden bij het planten. De vruchten zijn oogstbaar wanneer de omhulsels beginnen te vergelen. Eenmaal geoogst, zijn ze vrij lang houdbaar, waardoor je kunt genieten van deze heerlijke vruchten gedurende een langere periode. Om de beste resultaten te behalen, raden we aan om de zaden voor te zaaien onder glas en na opkomst te verspenen. Vergeet niet om de plantjes af te harden voordat je ze definitief uitplant. Het liefst op een wat beschutte en warme plek, zodat de planten optimaal kunnen groeien en bloeien. Met Tuin de Bruijn® zaden Ananaskers Rijk aan vitamine C ca. 300 zaden haal je een smakelijke en gezonde toevoeging aan je tuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tuin de Bruijn® zaden Ananaskers Rijk aan vitamine C ca. 300 zaden

De Tuin de Bruijn® zaden Ananaskers Rijk aan vitamine C ca. 300 zaden kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Tuin de Bruijn® zaden Ananaskers Rijk aan vitamine C ca. 300 zaden bloeit . 

De Tuin de Bruijn® zaden Ananaskers Rijk aan vitamine C ca. 300 zaden is . Heerlijk om mee te koken.

De Tuin de Bruijn® zaden Ananaskers Rijk aan vitamine C ca. 300 zaden kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tuin de Bruijn® zaden Ananaskers Rijk aan vitamine C ca. 300 zaden groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Tuin de Bruijn® zaden Ananaskers Rijk aan vitamine C ca. 300 zaden vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.