Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Hortitops zaden Augurken Profi F1

Hortitops zaden Augurken Profi F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops zaden Augurken Profi F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Augurk wordt maximaal 180 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops zaden Augurken Profi F1

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops zaden Augurken Profi F1

De Hortitops zaden Augurken Profi F1 zijn de perfecte keuze voor zowel beginnende als ervaren tuiniers die op zoek zijn naar een overvloedige oogst van smakelijke, zaadloze augurken. Deze zaden bieden de mogelijkheid om uw eigen verse augurken te kweken, rechtstreeks uit uw eigen tuin. Om te genieten van een succesvolle oogst, wordt het aanbevolen om de zaden van half april tot half mei onder glas te zaaien. Na het ontkiemen kunnen de zaailingen worden verspeend in potjes en vervolgens in de buitenlucht worden geplant vanaf half mei. Als alternatief kunnen de zaden vanaf mei direct buiten in regels worden gezaaid. Een opvallende eigenschap van de Profi F1 augurken is dat ze 100% vrouwelijk bloeiend zijn, wat betekent dat ze zaadloze vruchten zullen produceren. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen andere augurken of komkommers in de buurt zijn gezaaid om kruisbestuiving te voorkomen. Met deze Hortitops zaden Augurken Profi F1 kunt u genieten van heerlijke augurken zonder zorgen over het verwijderen van zaden tijdens het bereiden van uw favoriete gerechten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops zaden Augurken Profi F1

De Hortitops zaden Augurken Profi F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops zaden Augurken Profi F1 bloeit Zomer. 

De Hortitops zaden Augurken Profi F1 is Augurk. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops zaden Augurken Profi F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops zaden Augurken Profi F1 groeit maximaal tot 180 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops zaden Augurken Profi F1 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.