Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Augurken Kleinee scherpe

Sluis Garden Augurken Kleinee scherpe

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Augurken Kleinee scherpe groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Augurken Kleinee scherpe

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Augurken Kleinee scherpe

De Sluis Garden Augurken Kleinee scherpe is een perfecte keuze voor wie graag kleine, scherpe augurken wil plukken. Deze plant is geschikt voor de fijne pluk, waardoor er continu nieuwe vruchten zullen groeien. De augurken die deze plant produceert zijn gestekeld, waardoor ze er niet alleen heerlijk uitzien, maar ook vol van smaak zijn. Voor het zaaien van de Sluis Garden Augurken Kleinee scherpe adviseren wij om dit onder glas in een zaaibak te doen. Later kunnen de zaailingen voorzichtig verspeend worden of direct in potten van ongeveer 8 cm gezaaid worden, met 2-3 zaden per pot. Na het kiemen is het belangrijk om slechts één plant per pot aan te houden, dit zorgt voor sterkere planten. Vanaf half mei kunnen de planten worden uitgeplant op een beschutte, zonnige plek die niet te winderig is. Dit kan zodra de planten 2 echte blaadjes hebben. Indien gewenst kunnen de planten ook aan draad opgekweekt worden, voor een optimale groei en opbrengst. Met de Sluis Garden Augurken Kleinee scherpe haal je een veelzijdige en smaakvolle plant in huis. Of je nu wilt genieten van heerlijke augurken in salades, als bijgerecht of gewoon als gezonde snack, deze plant zal je niet teleurstellen. Zorg voor een goede verzorging en geef de plant voldoende water en voeding, en voor je het weet zal je kunnen genieten van de heerlijke oogst van.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Augurken Kleinee scherpe

De Sluis Garden Augurken Kleinee scherpe kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Augurken Kleinee scherpe bloeit . 

De Sluis Garden Augurken Kleinee scherpe is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Augurken Kleinee scherpe kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Augurken Kleinee scherpe groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Augurken Kleinee scherpe vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.