Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy Zaden Salie Salvia officinalis

Buzzy Zaden Salie Salvia officinalis

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Zaden Salie Salvia officinalis groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Zaden Salie Salvia officinalis

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy Zaden Salie Salvia officinalis

De Buzzy Zaden Salie Salvia officinalis is een krachtige en aromatische plant die perfect is voor elke tuin. Met zijn grijsgroene bladeren en prachtige paarse bloemen voegt deze salie een vleugje schoonheid toe aan elke buitenruimte. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, deze zaden zijn gemakkelijk te kweken en zorgen voor een overvloedige oogst. Om te beginnen, plant je de Buzzy Zaden Salie in maart of april in een zaaibakje. Zorg ervoor dat je de zaden dun verspreidt en licht bedekt met aarde. Houd de grond vochtig en binnen enkele weken zullen de eerste zaailingen verschijnen. Als alternatief kun je de zaden ook direct in een zaaibed buiten planten tussen april en juni. Het enige wat je hoeft te doen is de zaden lichtjes bedekken met aarde en regelmatig water geven. Deze Salie plant gedijt in zowel zonnige als halfschaduwrijke omgevingen. Het is een perfecte toevoeging aan kruidentuinen, borders of zelfs in potten op het balkon. Naast zijn prachtige uiterlijk heeft de Buzzy Zaden Salie ook tal van culinaire toepassingen. De bladeren kunnen worden gebruikt om smaak toe te voegen aan sauzen, soepen en vleesgerechten. Daarnaast heeft Salie ook medicinale eigenschappen en wordt het vaak gebruikt als een natuurlijk middel tegen verkoudheid en keelpijn. Met de Buzzy Zaden Salie.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Zaden Salie Salvia officinalis

De Buzzy Zaden Salie Salvia officinalis kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy Zaden Salie Salvia officinalis bloeit . 

De Buzzy Zaden Salie Salvia officinalis is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Zaden Salie Salvia officinalis kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Zaden Salie Salvia officinalis groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Zaden Salie Salvia officinalis vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.