Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Oranjebandzaden Bonenkruid Overblijvend

Oranjebandzaden Bonenkruid Overblijvend

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Oranjebandzaden Bonenkruid Overblijvend groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Oranjebandzaden Bonenkruid Overblijvend

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Oranjebandzaden Bonenkruid Overblijvend

Oranjebandzaden Bonenkruid Overblijvend is een vaste plant genaamd Satureja montana. Deze plant kan jaar na jaar worden geoogst nadat deze eenmaal is gezaaid. Het kan ook uitstekend worden gekweekt in potten. Het jonge blad en de topjes worden gebruikt en bonenkruid is heerlijk bij bonen en vele andere gerechten. Het zaaien kan plaatsvinden in april, zowel in de volle grond in rijen of apart in potten. Het is belangrijk om te zaaien op een zonnige plek en een afstand van 30 cm tussen de rijen aan te houden. Na het ontkiemen moeten de planten in de rij worden uitgedund, waarbij een onderlinge afstand van 15 cm moet worden aangehouden. Zorg ervoor dat de grond goed vochtig blijft. Oogst de jonge topjes en blaadjes zodra ze voldoende groot zijn. Bonenkruid kan worden toegevoegd aan peulvruchten en koolsoorten tijdens het koken. Het kan ook worden gebruikt in soepen. Versnipperd kan het worden toegevoegd aan salades, vlees-, vis- en eiergerechten. Bonenkruid schijnt de nachtrust te bevorderen en heeft een stoppende werking bij buikloop. Voeg daarom dit veelzijdige kruid toe aan uw culinaire avonturen en geniet van de heerlijke smaak en gezondheidsvoordelen die bonenkruid te bieden heeft.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Oranjebandzaden Bonenkruid Overblijvend

De Oranjebandzaden Bonenkruid Overblijvend kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Oranjebandzaden Bonenkruid Overblijvend bloeit Zomer. 

De Oranjebandzaden Bonenkruid Overblijvend is . Heerlijk om mee te koken.

De Oranjebandzaden Bonenkruid Overblijvend kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Oranjebandzaden Bonenkruid Overblijvend groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Oranjebandzaden Bonenkruid Overblijvend vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.