Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Postelein Winter Claytonia Perfoliata

Hortitops Zaden Postelein Winter Claytonia Perfoliata

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Postelein Winter Claytonia Perfoliata groeit Voorjaar - zomer. Deze Wortel wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Postelein Winter Claytonia Perfoliata

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Postelein Winter Claytonia Perfoliata

Hortitops Zaden Postelein Winter Claytonia Perfoliata is een heerlijke wintergroente die perfect is voor de koude maanden. Dit zaadpakket biedt u de mogelijkheid om vanaf februari tot half mei en van september tot november onder glas te zaaien en van half mei tot eind augustus in de volle grond. Het zaaien gebeurt door het breedwerpig strooien van de zaden, waardoor u een prachtig en weelderig resultaat zult behalen. Deze winterpostelein is niet alleen gezond, maar ook zeer veelzijdig. U kunt het zowel rauw in salades gebruiken als gekookt als groente. Het is een geweldige toevoeging aan uw maaltijden en zorgt voor een frisse en knapperige smaak. Het beste moment om te oogsten is voordat de plant gaat bloeien, zodat u optimaal kunt genieten van de smaak en voedingsstoffen die deze groente te bieden heeft. Met Hortitops Zaden Postelein Winter Claytonia Perfoliata kunt u uw eigen verse en gezonde wintergroente kweken. Voeg wat variatie toe aan uw maaltijden en geniet van de heerlijke smaak van deze winterpostelein. Bestel vandaag nog uw zaadpakket en begin met het verbouwen van deze geweldige groente in uw eigen tuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Postelein Winter Claytonia Perfoliata

De Hortitops Zaden Postelein Winter Claytonia Perfoliata kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Hortitops Zaden Postelein Winter Claytonia Perfoliata bloeit Nvt. 

De Hortitops Zaden Postelein Winter Claytonia Perfoliata is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Postelein Winter Claytonia Perfoliata kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Postelein Winter Claytonia Perfoliata groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Postelein Winter Claytonia Perfoliata vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.