Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Ui Sturon Biologisch

Sluis Garden Ui Sturon Biologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Ui Sturon Biologisch groeit Voorjaar - zomer. Deze Ui wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Ui Sturon Biologisch

Aantal in verpakking215 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Ui Sturon Biologisch

"Sluis Garden Ui Sturon Biologisch is een fantastisch product dat biologisch geteelde zaden biedt voor liefhebbers van heerlijke uien. Deze ui heeft een prachtige ronde geelbruine kleur en is van uitstekende kwaliteit. Het is een middelvroeg ras dat ook geschikt is voor een lange bewaarperiode, waardoor je er lang van kunt genieten. Het zaaien van de Sluis Garden Ui Sturon Biologisch is eenvoudig. Je kunt de zaden dun zaaien direct in de vollegrond op regels, met een regelafstand van 25 cm en een plantafstand van 15 cm. Zorg ervoor dat je de zaden goed afdekt met aarde. Het is belangrijk om de grond continu vochtig te houden voor een optimale groei. Zodra de ui is opgekomen, is het raadzaam om niet te veel uit te dunnen. Om een gezonde groei te bevorderen, kun je de grond licht bemesten met compost. Dit zal de uien helpen om goed te gedijen. Naarmate het loof van de uien is afgestorven, kun je beginnen met het oogsten. Het is aan te raden om de uien en het loof ongeveer 1 week op het veld te laten nadrogen voordat je ze gaat gebruiken. Met de Sluis Garden Ui Sturon Biologisch kun je genieten van smaakvolle uien die met liefde zijn geteeld.".

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Ui Sturon Biologisch

De Sluis Garden Ui Sturon Biologisch kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Ui Sturon Biologisch bloeit Nvt. 

De Sluis Garden Ui Sturon Biologisch is Ui. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Ui Sturon Biologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Ui Sturon Biologisch groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Ui Sturon Biologisch vind je 215 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.