Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Peterselie Gigante D’Italia

Buzzy® Organic Peterselie Gigante D'Italia

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Peterselie Gigante D'Italia groeit . Deze Paprika wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Peterselie Gigante D'Italia

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Peterselie Gigante D'Italia

Met de Buzzy® Organic Peterselie Gigante D'Italia kunt u nu zelf uw eigen peterselie kweken op een volledig biologische manier. Dit pakket bevat biologische zaden waarmee u uw eigen peterselieplant kunt laten groeien, zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën of kunstmest. Met deze organische benadering van tuinieren, kunt u genieten van verse en smaakvolle peterselie die vrij is van schadelijke stoffen. De Gigante D'Italia peterselie is een krachtige en aromatische variëteit die bekend staat om zijn grote bladeren en intense smaak. Met dit pakket kunt u uw eigen verse peterselie oogsten, precies wanneer u het nodig heeft. Of u nu een professionele chef-kok bent of gewoon van koken houdt, met de Buzzy® Organic Peterselie Gigante D'Italia heeft u altijd de perfecte kruiden bij de hand. Met dit biologische kweekpakket kunt u niet alleen genieten van heerlijke peterselie, maar draagt u ook bij aan een duurzamere levensstijl. Door te kiezen voor biologische zaden en het vermijden van schadelijke chemicaliën, helpt u de gezondheid van de bodem te verbeteren en de biodiversiteit te behouden. Begin vandaag nog uw eigen biologische kruidentuin en ontdek de voldoening van het kweken van uw eigen verse en gezonde peterselie met de Buzzy® Organic Peterselie Gigante D'Italia.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Peterselie Gigante D'Italia

De Buzzy® Organic Peterselie Gigante D'Italia kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy® Organic Peterselie Gigante D'Italia bloeit . 

De Buzzy® Organic Peterselie Gigante D'Italia is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Peterselie Gigante D'Italia kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Peterselie Gigante D'Italia groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Peterselie Gigante D'Italia vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.